Асистентът на Жозе Моуриньо в Реал Мадрид Айтор Каранка заяви, че никога не е имало липса на уважение към Икер Касияс. По този начин помощникът коментира упреците на Пепе към Специалния, който само преди дни заяви, че съжалява, че не е привлякъл Диего Лопес по-рано на „Сантяго Бернабеу“. Португалският бранител бе категоричен, че Сан Икер трябва да бъде уважаван.

„Не съм чел какво е казал Пепе, но ако е обявил, че липсва уважение към Касияс, мога само да кажа, че никога не е имало такъв момент“, започна Каранка.

„В Реал Мадрид няма играчи с постоянен статут. Играят тези, които се намират в най-добра кондиция. За липса на уважение може да говорим само ако някой играч е по-добре поставен от друг. Такова нещо не се е случвало. Липса на уважение няма“, продължи Каранка.

Специалистът внесе и повече яснота в изявлението на Моуриньо, който обяви, че съжалява, че не е трансферирал Диего Лопес по-рано: „Тук не става дума за съжаление или нещо такова. Моу искаше Лопес от доста време насам, но клубът не можа да му го осигури. Въпросът има доста страни – все пак става дума за преговори и още куп неща“.