Помощник треньорът на Жозе Моуриньо в Реал Мадрид, Айтор Каранка заяви, че Карим Бензема и Гонсало Игуаин могат да играят заедно на терена в предстоящия мач с Манчестър Юнайтед от осминафиналите на Шампионската лига.

„Игуаин и Бензема могат да си партнират на терена. Те показаха добро разбирателство и е хубаво, че може да ги използваме и двамата“, коментира Каранка.

„Марсело бе оставен извън групата по решение на спортно-техническия щаб. Ние избрахме 18-те футболисти, които се намират в най-добра форма за мача със Севиля“, добави асистентът на Моуриньо.

„За нас е важно всички играчи да се раздават на 100% във всеки един мач. Завръщането на Пепе в игра е важно за целия отбор. Той се чувства добре и това е най-важното в момента“, продължи помощник треньорът на Реал Мадрид.

„Важно е, че постигнахме добър резултат преди мача ни с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига. Смятам, че Манчестър Юнайтед има широк състав и няма да има голямо значение това, че ние имаме един ден повече почивка. Още повече, че те имат голяма преднина в класирането и могат да запазят титулярните си футболисти“, каза още Айтор Каранка.