Футболистът на Валенсия Жоао Кансело призна, че не е наясно с бъдещето си. В същото време той сподели, че се чувства добре на „Местая“.

Много сериозен интерес към Кансело има от страна на Барселона.

„Чувствам се добре във Валенсия. Не съм наясно с моето бъдеще, но във Валенсия ми е добре за момента“, коментира Кансело.

„Моята позиция е да играя като краен бранител, но целта ми е да се забавлявам на терена. Стремя се винаги да давам максимума от себе си. Играя, където ме пусне треньорът. Щом е преценил, че мога да му бъда полезен в средата на терена, играя там“, добави 22-годишният футболист.

Барселона вече преговаря с Валенсия за трансфера на младия Жоао Кансело. Според последните информации, ръководствата на двата клуба са в напреднали преговори за младия португалски футболист. Има вероятност в договорката да бъде включен Алеиш Видал, който не успява да се наложи на "Камп Ноу". Очаква се обаче и мнението на новия наставник на Валенсия Чезаре Прандели, който само преди дни пое тима и още не е напълно в нещата.

Кансело дойде на "Местая"от Бенфика през лятото на 2014 г. - първо като преотстъпен, а след това и за постоянно срещу 15 млн. евро.