Бразилската звезда на Реал Мадрид Кака, който започна като титуляр срешу Райо Валекано, заяви, че се надява да играе повече с екипа на „белия балет“.

„Щастлив съм от победата и се чувствам по-облекчен. Това е заради работата, която вложих. Правя това, което правя и треньорът решава (кой играе)“, заяви Кака.

„Бих искал да играя повече и да имам повече минути, но уважавам решенията на треньора. Трябва да използвам моите шансове и го правя. Моята цел е да преодолея това и да получа аплодисментите на „Бернабеу“, защото все още искам да успея в Реал Мадрид.“

Относно мача с Райо, Кака коментира: „Мачът стана по-физически. Интерпретирахме добре това, което трябваше да правим с 10 души. Да играем с човек по-малко е много трудно, защото трябва да тичаш по-бързо и да се бориш по-здраво. Но се чувствахме щастливи.“

„Имах добра възможност (да напусна) през зимата, но не бе добра финансово за Мадрид. В края, аз съм тук и имам способностите да успея в Мадрид, така че ще опитам да го направя“, допълни Кака.