Футболистът на Реал Мадрид Кака ще чака нов шанс, за да докаже на какво е способен. Това обяви множество пъти самият играч в своите изказвания пред медиите.

„От позицията на моите 30 години мога да кажа, че вече не чувствам тази несигурност, която изпитвах, когато бях на 18. Тогава се чудех дали ще вляза в групата на Сао Пауло или не“, признава самият Кака, който е готов да се върне на футболната сцена.

Изчезнал от полезрението на феновете на „белите“ и многократно защитаван от треньора си Жозе Моуриньо, Кака е категоричен: „И моят шанс ще дойде“.

„На 30 години, когато вече съм спечелил всичко има моменти, в които се чудя дали си заслужава всичко това, което правя. Но определено мисля, че отговорът е положителен“, сподели още кариоката.

Кака пристигна на „Сантяго Бернабеу“ през 2009 година, когато на 8 юни подписа 6-годишен договор с Реал. „Кралете“ заплатиха за него 68 милиона евро, а възнаграждението му се равнява на 12 милиона евро. За целия си престой Кака не успя да се наложи в Реал заради непрекъснатите контузии, които преследваха играча. Именно поради това много често медиите в Испания го определят като „крал без корона“.