Новата звезда на Валенсия Симоне Дзадза се радва, че няма проблеми с адаптацията към новия си тим и се старае колкото се може по-бързо да забрави кошмарните месеци, които прекара в Уест Хем през първата половина от сезона.

Бившият играч на Ювентус и Сасуоло изобщо не успя да се впише при лондончани и напусна Висшата лига през задния вход, докато в Испания нещата за него потръгнаха отново с победен гол срещу Реал Мадрид.

„Смятам, че сега играя в голям клуб. Когато дойдох тук, не бяхме в добра ситуация. Беше сложно, но за мен всичко се оказа съвсем ново и ето че малко по малко започнахме да печелим мачове“, коментира Дзадза.

„Придвижваме се нагоре в класирането и се радвам както заради себе си, така и заради феновете. Те изискат доста от нас, но това все пак е Валенсия. Говорим си за един страхотен клуб, чийто привърженици са привикнали към победите. Щастлив съм тук и се надявам така да продължи.“

Уест Хем разполагаше с опция да откупи Дзадза от Ювентус във всеки момент преди края на сезона, но предпочете да развали сделката за наем. „Истината е такава, каквато е. В Уест Хем не вкарах и не играех много. Мисля, че имам по-малко от 7-8 мача. Искам да забравя колкото се може по-бързо за този период. Във Валенсия всичко е фантастично. Най-важното за един нападател са головете, но лично за мен е ценно преди всичко да бъда здрав“, завърши Дзадза.