Голямата звезда на Барселона Андрес Иниеста се цели в още една година само с трофеи с екипа на каталунците. Той иска да триумфира с трофеите от всичките шест надпревари, в които тимът му участва през 2015 г.

Халфът вече го е правил веднъж през 2009 г., когато начело на "блаугранас" беше Пеп Гуардиола. Барса вече спечели требъл с титлата на Испания, Купата на Краля и трофея в Шампионската лига. А през следващите седем дни може да завоюва още Суперкупите на Европа и Испания.

"Когато спечелиш требъл, това ти дава насоки какво можеш да постигнеш. Знаем, че няма да ни е лесно, но искаме пак да спечелим всичко. Просто във вторник вечерта трябва да направим първата крачка."

"Познаваме много добре нашите опоненти в следващите дни, а конкретно за Суперкупата на Европа срещаме много силния тим на Севиля, който има страхотен треньор. Ще ни е тежко, но когато на хоризонта се задават шест трофея, няма как да не искаме да ги спечелим", сподели Иниеста.

Във вторник вечерта в Тбилиси каталунците играят за Суперкупата на Европа с носителя на трофея от Лига Европа Севиля, а в петък и понеделник са мачовете им с Атлетик Билбао за Суперкупата на Испания.