Звездата на Испания Андрес Иниеста заяви, че той и съотборниците му не са се наситили на титли и ще дадат всичко от себе си за успех на Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна.

Възпитаниците на Висенте Дел Боске се стрелят към трети голям триумф след златните отличия от Мондиал 2010 и на Евро 2008.

„Неправилно е да се мисли, че сме се наситили на победи. Искаме да печелим трофеи, както и преди. Целта ни е да вземем трета поредна голяма титла, защото тогава наистина ще влезем в историята“, заяви плеймейкърът на Ла Фурия и Браселона преди четвъртфинала на Евро 2012 с Франция в събота.

„Очакванията към националния отбор на Испания са огромни. Затова и изискванията към нас са два пъти по-големи. Не съм съгласен, че сега играем по-слабо в сравнение със световното първенство преди две години“, допълни Иниеста.

„Заслужили сме си правото да бъдем считани за фаворити, въпреки че Франция е изключително сериозен съперник. Мисля, че ни очаква тежък мач, но се надявам да излезем победители от него“, коментира Андрес Иниеста.