Футболистът на Реал Мадрид Гонсало Игуайн разкри, че е доволен от факта, че вкара гол на Майорка, но не и от факта, че отборът загуби двубоя за Купата на краля с 1:2. Въпреки това нападателят сподели, че все още нищо не е решено, тъй като предстои мач-реванш.

„За съжаление, не успяхме да достигнем до нужния ни резултат, но съм доволен от факта, че успях да вкарам в този двубой. Отново усетих онова чувство, което изпитваш само и единствено когато бележиш. Беше много красив гол, но най-важният, който съм вкарвал до този момент е този срещу Еспаньол”, коментира Игуайн.

„Жалко, че не успяхме да стигнем до успеха. Все още нищо не е решено и всичко ще се реши през следващата седмица, но преди това ще трябва да мислим за Леванте. Знаехме, че Майорка е много силен отбор и ще се хвърли с всички сили срещу нас”, добави още футболистът на Реал Мадрид.

„Резултатът обаче не е чак толкова лош. Все пак ни предстои домакинство, в което ние можем да решим спора в наша полза. Сега обаче е най-важно да мислим за мача с Леванте, защото трябва да задържим преднината си в класирането”, завърши Игуайн.