Нападателят на Реал Мадрид Гонсало Игуаин се изказа ласкаво по адрес на една от основните трансферни цели на „кралете“, футболистът на Тотнъм Лука Модрич, като заяви, че всички в клуба харесват хърватската звезда и се надават скоро да премине в тима.

„Гледах Модрич на Евро 2012. Имам наблюдения върху него и от Тотнъм. Това е футболист, който харесва и на мен, и на всички в отбора. Дано да премине скоро в клуба“, категоричен бе Игуаин.

Що се касае до слуховете от последните месеци, че ще напусне клуба Игуаин заяви: „Аз се чувствам, както и в първия ден. Знам в кой клуб се намирам, знам с какви играчи съм обграден, но съм спокоен. Няма да се разделям с Реал“.

„През цялото време съм бил с цялото си съзнание в Реал Мадрид. Никога не съм мислил за друго нещо. Никога не съм изживявал нещо подобно на това, което изживявам тук. Затова стоя тук“, каза още Игуаин.

„Не съжалявам, че съм на „Сантяго Бернабеу“. Тук може да сбъдна мечтите си и да печеля титли. Дано да вземем Шампионската лига“, завърши нападателят.