Отборът на Спортинг Хихон победи Депортиво Ла Коруня с 3:2 като гост в двубой от 4-я кръг на Примера дивисион. Стартът бе мечтан за Хихон, чийто тим дръпна с 2:0 още до десетата минута, но позволи изравняване до 2:2.

Пак гостите излязоха напред с 3:2 до почивката, а през втората част двата тима не успяха да си отбележат голове и така победата бе за Спортинг Хихон. Със спечелените 3 точки Спортинг Хихон записа 5 в актива си, колкото има и Депортиво Ла Коруня, като двата тима делят 9-10 място.

Спортинг Хихон поведе с два гола на Антонио Санабрия в 4-ата и 8-ата минута. При първото попадение Алберто Лора пусна чудесен пас към наказателното поле, където Антонио Санабрия надскочи всички и реализира за 1:0. Само 4 минути по-късно пак Антонио Санабрия бе точен за 2:0 след пас от Алберто Лора.

Домакините от Депортиво Ла Коруня намалиха сравнително бързо, като в 16-ата минута Хуанфран вкара за 1:2 след като се освободи и вкара с глава.

В 28-ата след страхотна индивидуална акция Луис Алберто изравни с прецизен удар за 2:2.

Депортиво Ла Коруня вкара още веднъж във вратата на съперника, но попадението в 32-ата минута не бе признато, заради засада на бразилеца Сидни.

Само 2 минути по-късно, в 34-ата Ален Халилович намери Алекс Менендес, който бе непокрит и се възползва, за да направи резултата 3:2 за Спортинг Хихон.

След почивката Лукас Перес Мартинес бе близо до това да изравни за Депортиво, но вратарят на гостите внимаваше. В самия край на двубоя и португалецът Луизиньо пропусна да донесе поне точка за своя тим, пропилявайки добра възможност за Депортиво Ла Коруня.