Полузащитникът Хамес Родригес е на път да си навлече нови проблеми с клубното ръководство след последните му медийни изяви пред медиите родната си Колумбия.

Докато беше с националния тим по време на паузата, бившият ас на Порто заяви, че се представя по-добрее с „кафетерос“, тъй като е по-лесно, когато имаш подкрепата на всички.

Иско и Хамес отново скастрени

Намекът по отношение на Реал е очевиден и той не се е приел никак добре по високите етажи в клуба. „Преди всичко Реал негодува най-вече заради момента, в който е бил отправен този коментар, особено предвид предстоящите мачове. Първо идва Ел Класикото срещу големия враг Барселона (което е утре на „Камп Ноу“ от 21,30 часа българско време – б.р.), а после идва и първият четвъртфинален мач от Шампионската лига срещу Волфсбург“, уточнява журналистът от вестник „АС“ Агустин Мартин.

Заради слабия сезон, който Хамес прави на „Сантиаго Бернабеу“, клубът и без друго обмисля дали да не го продаде. Освен това той разгневи шефовете и с исканията за по-добри финансови условия по договора си, а в началото на сезона трябваше да се справя и с наднормено тегло.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS