Колумбийската звезда Хамес Родригес е все по-близо до Реал Мадрид. Днес в социалните мрежи се появи снимка, на която атакуващият футболист е на летището в град Меделин и се качва на полета за испанската столица. 

Според вестник "Ас" пък, Родригес е казал на ръководството на сегашния си клуб Монако, че не възнамерява да пътува с отбора за лагера в Маями. Той стартира в понеделник, а полетът за САЩ е от Колумбия, където сега "монегаските" се намират за контрола. 

Радио "Монте Карло" пък твърди още, че 22-годишната звезда се е разбрал за личните си условия с Реал и ще подпише договор за пет години, според който ще получава по 8 млн. евро на година. 

Последният белег за предстоящо скорошно споразумение между европейския клубен шампион и Монако за трансфер е, че испанците са увеличили офертата си и се доближават все повече до исканите от французите 90 млн. евро. 

Не е изключено да се използват и играчи като "разменни монети" в евентуална сделка, но развитие по нея предстои в началото на следващата седмица. Но вероятността Родригес да остане съотборник на Димитър Бербатов е все по-малка.