Хамес Родригес разкри подробности за танца, който показаха пред света заедно с Кристиано Роналдо и Марсело, след едно от попаденията на Реал Мадрид срещу Атлетик Билбао преди няколко дни.

Оказа се, че противно на информациите, Хамес не е научил съотборниците си на колумбийските ритми, познати като Ras Tas Tas, и придобили популярност по време на Мондиал 2014.

„Прочетох, че сме танцували на Ras Tas Tas, но изобщо не бе така. Съвсем друга музика ни бе в главите, нещо като регетон,“ обясни Хамес. „В Реал Мадрид има много световноизвестни футболисти, но те са и страхотни хора, на терена и извън него. В съблекалнята се забавляваме много. Танцуваме на всякаква музика.“

„Излизаме всеки мач за победа и е хубаво, че в момента във всеки един бележим по пет-шест гола. Но разбира се, трябва да мислим и за това, което ни предстои, защото няма да ни е леко,“ каза още Хамес.

„Играя малко по-назад, от обичайното за мен, но няма проблеми. Щом така иска треньорът, аз го изпълнявам, за да запазя мястото си,“ завърши колумбийската звезда на Реал Мадрид.