Хосе Мария Гутиерес отново изневери! Този път обаче не на някоя девойка, а на любимия клуб. Халфът, който от известно време вече не е сред титулярите на Реал Мадрид, заби гадже, добило популярност покрай вечния враг Барселона.

След като преди известно време се говореше, че връзката на Гути с актрисата Амая Саламанка е станала сериозна, сега фактите, че това не е така, са на лице. Испанският полузащитник прекара коледните празници в Маями, в компанията на нова приятелка – перуанката Мелиса Гарсия. Двамата бяха заснети в нощен бар да се наслаждават на компанията си, като брюнетката бе заела комфортно място в скута на Гути.

Мелиса твърди, че когато двамата се запознали, тя нямала идея кой е Гути. „Не знаех нищичко за футбола, изобщо не го познавах. Но какво мога да кажа?! Винаги съм се стараела да запазя личния си живот за себе си, но този път май не успях,” коментира тя, потвърждавайки авантюрата.

Интересното е, че Мелиса Гарсия е много популярна в Барселона, след като позира за секси фотоси с екипа на местния гранд…