За пореден път в последните седмици голямата звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман подчерта своето желание да продължи да играе за тима от „Висенте Калдерон“. Френският национал заяви, че отношението на треньора Диего Симеоне го мотивира още повече да показва най-доброто с екипа на „дюшекчиите“.

Снощи мадридчани допуснаха малко очаквана издънка, като загубиха с 2:3 у дома четвъртфиналния реванш срещу Селта Виго за Купата на краля и след нулево реми в първия мач напуснаха надпреварата.

Въпреки това бившият ас на Реал Сосиедад не губи надежда, че може да завърши сезона с трофей. „Интензивността, с която се работи тук, напълно ме промени. Сега треньорът иска от мен да бъда важен играч за отбора. Той не позволява на никого да се отпусне“, коментира Гризман.

„Когато треньорът казва пред медиите, че съм много важен футболист, това ме кара още по-силно да искам да остана тук. Изобщо не си търся нов отбор, още по-малко пък в този момент.“

„Когато играем в схема 4-3-3, аз съм отдясно. При 4-4-2 вече съм втори нападател. Симеоне понякога ми разрешава да атакувам така, както аз искам. Все още обаче има какво да подобрявам както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Тази година имам шансове да спечеля трофеи както с Атлетико, така и с френския национален тим, дано да го направя“, пожела си Гризман.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS