Голямата звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман заяви, че не изпитва нищо друго освен огромно уважение към лидера на градския съперник Реал Мадрид – Кристиано Роналдо.

Наскоро 31-годишният португалец заяви, че се засекли с Гризман в Маями и тогава френският национал му признал, че го „мрази“ заради това, че му е отнел два големи трофея – този в Шампионската лига и титлата на UEFA EURO 2016.

Гризман обаче показа, че двамата с Кристиано са в доста добри взаимоотношения. „Роналдо преди беше мой съсед и минаваше покрай моя дом всеки ден“, разказа острието на Атлетико. „Винаги се поздравявахме един друг. Миналата година обаче аз се преместих да живея на друго място. Не съм чак толкова далеч от него, но определено се виждаме по-рядко.“

„Миналото лято наистина се видяхме в Маями. Бях на почивка с моята приятелка и видяхме Кристиано Роналдо в един ресторант. Това беше огромно съвпадение. Отидох, за да го поздравя за победата на Португалия на UEFA EURO 2016 и успеха в Шампионската лига. Пошегувах се, че го мразя, защото все още страдах заради загубения финал на Европейското първенство. Очевидно обаче няма как да се чувствам наистина така към него само защото той ме е победил в два големи финала, а и защото вкара хеттрик през уикенда (Реал надви Атлетико в дербито с 3:0 – б.р.). Изпитвам много уважение към него. Ако бях малко хлапе, най-вероятно щях да съм фен на Роналдо, точно както бих бил фен на Лионел Меси, Неймар и Пол Погба“, добави Гризман.