Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман заяви, че на „Камп Ноу“ сме станали свидетели на истински спектакъл. Французинит обяви, че за това обича футбола.

„Постоянно ме питат за моето бъдеще. Аз се чувствам много щастлив в Атлетико. Нямам никакво намерение да напускам. Няма причина да искам да напускам. Разбирам се чудесно с треньора и със съотборниците ми“, коментира Гризман.

„Симеоне се чувства много добре начело на Атлетико. Надяваме се, че ще стигнем много напред в Шампионска лига. Ще се опитаме да постигнем максимално силно класиране в Ла Лига. Сигурен съм, че Чоло ще остане начело на отбора и през следващия сезон“, добави французинът.

„За мен Меси е най-добрият футболист. Той може да промени развитието на мача във всеки един момент, в който пожелае. Всичко зависи само от настроението на Лео. Кристиано работи много здраво, защото винаги иска да бъде на върха“, продължи футболистът на Атлетико Мадрид.

В Испания глобиха Гризман за... ЧРД към жената

„В ПСЖ си мислеха, че вече са се класирали на четвъртфинала на Шампионската лига, след като спечелиха първата среща с 4:0. Те не даваха никакви шансове на Барселона. На „Камп Ноу“ станахме свидетели на истински спектакъл. За това обичам футбола“, каза още Антоан Гризман.

“AS”: Атлетико убеди Гризман да остане