Отборът на Гранада победи Валядолид с 2:1 в двубой от 24-ти кръг на испанската Ла Лига. Гостите поведоха в 56-ата минута чрез попадение на Серджо Наваро, но в 81-вата минута Антонио Пуертас възстанови равенството, а в добавеното време Карлос Фернандес донесе победата на домакините. 

В 18-ата минута Карлос Фернандес се включи добре в наказателното поле и успя да стреля към вратата, но ударът му бе блокиран от противников защитник. 

В 36-ата Максим Гоналонс пропусна да открие резултата, стреляйки отблизо. Опитът му обаче бе отразен от Жорди Масип, който опази вратата си от попадението. 

Втората част започна с нова възможност за Гранада, но Масип отново прояви брилянтен рефлекс и блокира опита. 

Малко по-късно Серджо Наваро откри резултата, след като далечният му удар по трева матира стража на Валядолид. 

Последваха нови възможности за гостите, които обаче не успяха да се възползват и в 81-ата минута инкасираха изравнително попадение. Антонио Пуертас засече прецизно центриране и с точен удар с глава прати топката в мрежата на Валядолид. Съдията реши да прегледа попадението с помощта на ВАР, но повторението показа, че попадението е редовно. 

В добавеното време гостите профукаха обещаваща възможност да поведат отново, след като Руи Силва отрази удара на Оскар Плано. 

Малко по-късно обаче Карлос Фернандес не разочарова и отбеляза победното попадение за домакините, оформяйки пълния обрат. 

Така Гранада се изкачи с една позиция нагоре и вече е 9-и с 33 точки в своя актив, а Валядолид остава на 15-а позиция с 26 пункта.