Отборът на Севиля се наложи с 4:3 над Депортиво ла Коруня в мача от 26-я кръг на Ла Лига. Двубоят бе сравнително равностоен, а лек превес по отношение на владение на топката имаше Депортиво. Макар и това, Севиля успя да стигне до успеха.

Още в 4-ата минута Карлос Бака излезе на добра позиция, но не успя да се разпише, а в 22-ата минута домакините от Депортиво отвърнаха на удара. Лукас Перес пропиля великолепен шанс.

В 28-ата минута Ориол Риера бе намерен добре в наказателното поле, след това пусна чудесен пас към Иван Кавалейро, който успя да изведе домакините напред за 1:0.

Не след дълго обаче Карлос Бака намери добре Виктор Витоло, който възстанови равенството – 1:1.

Севиля стигна до пълен обрат в 52-ата минута, когато Видал се отчете с великолепна асистенция към Виктор Витоло, който от наказателното поле се разписа за 2:1.

В 63-ата минута дузпа бе отсъдена в полза на Севиля за нарушение на Пабло Инсуа. Зад топката застана Кевин Гамейро, който без грешка се разписа 3:1.

5 минути след това Лукас Перес изпълни перфектно свободен удар, и като по чудо топката не се озова в мрежата. В 70-ата минута Диего Фигейрас изпусна добра възможност, а две минути след това Луисиньо комбинира с Ориол Риера, а той намали на 2:3.

7 минути преди края на редовното време Сидней имаше малшанса да си отбележи автогол - 4:2 за гостите, а в продължението на мача дузпа бе отсъдена в полза на домакините за нарушение на Лукас Пареха. Лукас Перес изпълни 11-метровия наказателен удар точно и така бе оформен крайният резултат 3:4.

В класирането Севиля заема 5-о място с 49 точки, а Депортиво е 15-и с 25.