Нападателят на Атлетико Мадрид Кевин Гамейро желае неговият съотборник Антоан Гризман да остане още дълги години в клуба, за да продължат ефективното си съперничество. Все пак Гамейро отчете, че финалното решение ще бъде изцяло на неговия сънародник.

Гамейро: Чувствам се добре в Атлетико

26-годишният френски национал Гризман е обект на интерес на един и два европейски гранда, като много често е изпращан в Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед. Дотук самият футболист не показва мераци да напуска, дори напротив, ала това не спира потока от спекулации.

„Дали Гризман е най-талантливият ми партньор? Не бих могъл да кажа, защото съм играл редом до Златан Ибрахимович и Дейвид Бекъм. Двамата бяха страхотни в ПСЖ“, отчете Гамейро. „Антоан обаче е страхотен футболист и може да стигне дори по-високо. Надявам се да го постигне.“

Гризман: В Мадрид е слънчево, защо ми е да си тръгвам?

„За мен е истинско удоволствие да играем заедно. Забавляваме се на терена, това можете да видите всеки уикенд. Надявам се да не си тръгне, но изборът все пак е негов и ще видим какво ще се случи“, допълни Гамейро.