Нападателят на Атлетико Мадрид – 29-годишният Диего Форлан е сериозно хлътнал по десет години по-младата от него Заира Нара. Уругваецът дълго отричаше да има връзка с нея, но най-после си призна, с което показа, че нещата вървят може би и към сватба. Заира има добър пример за връзка между манекенка и футболист, тъй като неотдавна сестра й Уанда се омъжи за Макси Лопес.

Красивата аржентинка и Форлан се виждат вече от месеци, но всички опити да бъдат заснети заедно се проваляха, докато не се показаха пред фотографите по празниците на плажовете в Пунта дел Есте.

Впоследствие Заира разказа и повече подробности: „Срещнахме се преди около година чрез общи познати, но отне време, докато се опознаем. Диего е много чувствителен. Трудно се поддържа връзка от разстояние, а аз засега нямам намерение да се местя в Испания. Въпреки това ние се обичаме, но искаме да запазим любовта за себе си, а не да я демонстрираме на света.”

Диего Форлан направи и друга важна стъпка – заведе Заира у дома в Уругвай за Коледа, за да я запознае със семейството си. Двамата прекараха празниците с роднини и приятели, далеч от светските партита.