Определено президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се намира в един от най-тежките си периоди начело на „кралския клуб“. В момента строителният предприемач има най-малък кредит на доверие сред феновете от години насам, а причините за това не са никак малко.

Последният и най-болезнен хап за него бе административното изхвърляне на Реал от турнира за Купата на Краля, след като срещу Кадис отборът пусна в игра наказаният Денис Черишев. Отделно от това „лос меренгес“ бяха съсипани от Барселона с 0:4 у дома в първото Ел Класико за сезона и изостават на 5 точки от първото място в Ла Лига.

Затова Перес е предприел всички възможни стъпки да се показва във възможно най-добра светлина. Една от тях е свързана пряко с клубната телевизия „Реал ТВ“ и представлява категорична забрана кадрите на канала да показват... плешивото петно на тила на патрона.

Всички служители на телевизията имат за задача да пазят с всякакви средства имиджа на Перес, като дори се съобщава за среща с някои от тях, които били мъмрени за неспазване на указанията.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS