Бившият футболист на Реал Мадрид Луиш Фиго коментира неприятната случка, разиграла се на стадион „Сантяго Бернабеу“ само преди дни. По време на мача на Реал Мадрид срещу Райо Велекано (5:0) феновете на „балета“ си позволиха да засипят с освирквания своите любимци, явно недоволни от моментната форма на тима. Фиго погледна философски на всичко това, като заяви, че освиркванията са част от играта и допълни, че голяма част от футболистите, минаващи през Кралския клуб, биват обиждани в даден момент от феновете. Емблематичният играч на „белите“ допълни, че в такива моменти трябва да преглътнеш и да продължиш напред.

„По мое мнение Реал Мадрид е фаворит в мача срещу Борусия, най-вече заради опита, който има. Борусия има контузени, но става дума за немски отбор все пак. Въпреки всичко вярвам, че Мадрид ще мине. Така ми се иска“, започна Фиго.

Колкото до освиркванията от страна на феновете по време на мача на „балета“ с Райо Велекано, легендарният бивш играч на Реал сподели: „Добре, реално погледнато във футбола трябва да си готов и за освиркванията. Така е в тази игра. Освен това, на стадион „Сантяго Бернабеу“ кой ли не е освиркван. Това е нещо нормално. В следващия двубой същите тези фенове те аплодират. Просто трябва да преглъщаш тези неща“.