"Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България”, кани всички свои членове, привърженици и симпатизанти на Реал Мадрид на ежегодната си Национална Сбирка.

Събитието ще се състои на 21 и 22 септември в София. Сбирката стартира в събота, 21 септември. В 18 часа белите фенове ще се съберат в пицария „Рома” за вечеря, събеседване и гледане на паметни моменти на любимият отбор и футболисти.

В неделя, 22 септември в 10 часа ще стартира традиционният турнир "Мадридиста", който тази година ще бъде благотворителен и всеки един от привържениците на „белия балет” ще може да помогне в набирането на средства за дарение на Домът за сираци "Свети Николай” при манастир „Света Троица" в село Нови Хан.

Надпреварата отново ще бъде на терените на комплекс RDsport на територията на Минно-геоложкия университет в Студентски град. Всеки желаещ да се присъедини към "бялото общество" в страната е добре дошъл. От ръководството на  "Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България” гарантират, че ще остане доволен и емоционално "зареден"! Повече подробности по програмата на събитието може да намерите на страницата на "Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България” във "Фейсбук"