Канадците винаги са били пример са сдържани и възпитани хора. Но явно, когато са обхванати от футболната треска, и те се поддават на първични емоции. Поне това си пролича при пристигането на европейския клубен шампион Реал Мадрид в страната. 

Още на летището беше невъобразим хаос от привърженици, които искаха да се докоснат до идолите си. Въоръжената охрана обаче успя да опази звездите на испанския колос и те се отправиха към хотела. 

Но множеството продължи да ги следва навсякъде. Според вестник "Марка", около 300 души чакаха пред хотела в Монреал, за да се снимат с играчите на Реал. Най-търсени бяха френскоговорящите Карим Бензема и треньорът Зинедин Зидан. 

Трима от феновете дори успяха да преодолеят охраната и да се хвърлят към играчите на Реал и най-вече към Зидан. Само един от тях обаче успя да се стовари върху Бензема, но бързо беше хванат и пребит от полицаите, които набързо охладиха страстите. 

В крайна сметка, звездите на Реал се докопаха до стаите си през морето от хора, което ги очакваше в Монреал. Те ще останат в Канада десет дни, след което се отправят към САЩ за поредица приятелски мачове от турнето си отвъд Океана.