Изненадата по време на единствената тренировка на българския шампион на „Ел Мадригал” бе малък фен на… Реал Мадрид, на снимката, който бе дошъл да гледа заниманието на гостите. Но истинската му цел разкрихме малко по- късно.

Момчето, което се представи като Алфонсо, бе с чадър на любимия си тим Реал и смело си стоеше на трибуните на стадиона на Виляреал. То определено парадираше с чадъра като по-скоро си играеше с него, отколкото да се предпазва чрез него от падащия дъжд.

Алфонсо с радост позира за снимка след като разбра, че е обект на внимание от страна на българските медии. Той дори викна на помощ местен фотограф и чрез него ни обясни защо е на стадиона.

Малкият фен е колекционер на футболни екипи и бе дошъл с цел да се сдобие с такъв на Левски. Детето обясни, че има много екипи в колекцията си и ще се радва да има и на българския шампион. То се надяваше след края на заниманието да се добере до футболистите и да си вземе син екип.

Поради това, че тренировката бе открита само първите 15 минути всички от трибуните бяха помолени да ги напуснат. Така Алфонсо излезе извън стадиона, но остана под дъжда да чака сувенира. Не разбрахме каква е развръзката, защото журналистите сме настанени във Валенсия и си тръгнахме за там.

Като знаем колко трудно домакина Божидар дава каквото и да е, почти сме сигурни, че Алфонсо няма да има екип на Левски и ще си остане с чадъра на Реал под дъжда. Може пък и да грешим…