Колумбийският нападател на Монако Радамел Фалкао призна, че е възможно да се присъедини към Реал Мадрид, но нищо повече. В Испания се появиха спекулации, че таранът, който в момента се възстановява от контузия, може да се присъедини към кралския клуб след края на сезона.

Фалкао напусна Атлетико Мадрид и отиде в Монако след трансфер на стойност 60 милиона евро. Той направи много стабилен първи сезон, но контузия през януари го остави извън терените, а участието му в Мондиал 2014 е под сериозен въпрос. Докато се възстановява Фалкао живее отново в столицата на Испания, а феновете на Реал са сигурни, че той ще се присъедини към тима им заради амбициите му за Шампионската лига.

"Феновете, с които съм говорил в Мадрид ми пожелават да се възстановя бързо и се надяват да играя на Световното първенство. Някои ме питат дали ще се присъединя към Реал Мадрид, но това са само възможности. В момента единственото, което ме интересува, е да се възстановя. Реалист съм. Наясно съм с контузията ми и просто искам да се възстановя, за да играя в Монако. И ако се класираме за Шамионската лига, искам да съм готов", каза Фалкао пред "Марка".