Нападателят на Барселона Самуел Ето’о защити своя наставник Франк Рийкард като заяви, че под негово ръководство тимът е спечелил и ще продължи да печели големи трофей.

Думите на камерунското острие са в следствие на спекулациите за евентуален наследник на холандския специалист, които според състезателя са израз на голямо неуважение към Рийкард.

„Преди Франк, „Ноу Камп” дълго време не бе виждал титла”, каза нападателят.

„Готов са мача със Селтик, повече или по-малко. Искам да играя в Глазгоу”, сподели Ето’о относно предстоящата среща на каталунците в Шампионската лига.

„Наричат ме месия? Не, аз просто се опитвам да си върша работата по най-добрия начин, но няма как да вкарвам голове без помощта на целия отбор. Аз се нуждая от съотборниците толкова, колкото и те се нуждаят от мен”, добави той.

„Що се отнася до надпреварата в Испания – мисля, че е възможно да я спечелим. Въпросът е, дали можем да вземем всичките си останали мачове”, сподели още Ето’о.

„Не бива да обръщаме толкова много внимание на реферите. Барса и Реал трябва да дават пример на останалите тимове в това отношение и да не се оплакват от съдийството”, коментира камерунецът.