Самуел Ето’о изрази мнението си, че играчът на Челси Дидие Дрогба би се превърнал в много сполучливо попълнение в редиците на Барселона.

Бъдещето на национала на Кот Д’Ивоар е изключително неясно и пораждащо различни спекулации, след като нападателят не веднъж е изказвал недоволството си от заминаването на Жозе Моуриньо от „Стамфорд Бридж”.

По-рано тази седмица състезателят на каталунците Яя Туре разкри, че Дроба изразил пред него желанието си да подпише с испанския гранд.

„Не мога да бъда на 100 процента сигурен какви точно са намеренията на ръководството на Барса, но съм убеден, че Дрогба ще пасне страхотно на тима ни”, каза Ето’о.

„Той ще ни даде нужната помощ, за да превърнем Барселона в това, което трябва да бъде – най-добрият отбор в света”, добави той.

„Аз съм приятел с Дидие и знам, че той винаги е искал да играе в Испания и по-специално на „Камп Ноу”. Един тим с Анри, Дрогба, Меси и мен разбира се, би бил невероятен и никой няма да трябва да напуска”, коментира още играчът на каталунците.