Старши треньорът на Барселона Луис Енрике е категоричен, че отборът трябва да деминстрира своята най-добра версия във всеки един мач, за да побеждава.

„Леганес е един много силен отбор, който демонстрира своите качества в първите три мача от новия сезон. Това е отбор, който може да се защитава с петима в защита“, коментира Енрике.

„Иниеста е една световна емблема заради всичко, което е постигнал. Той е феноменален играч. Никога не е бил изгонван от игра. Въпрос на време е да бъде на 100% готов за игра“, добави треньорът на Барселона.

„Доволен съм от представянето на всички мои футболисти, не само на Алеиш Видал.“

„Влизаме в цикъл от седем мача в рамките на 23 дни. Целта е да побеждаваме. Нормално е да има ротации. В състава нямам титуляри и резерви. Всички са футболисти на Барселона. Ако не демонстрираме най-доброто, на което сме способни, няма да победим Леганес, така се случи и в мача срещу Алавес. Утре ще видим кои ще играят. Съществуват всякакви възможности. “

„Часът е малко нетипичен. Ще трябва да се адаптираме. Длъжни сме да го направим. Часът е еднакъв и за двата отбора. Нямаме никакви извинения. Подготовката ще бъде малко по-различна. Обядът ще бъде много по-оскъден. Ние сме мотивирани да продължим да побеждаваме. Концентрирани сме изцяло върху следващия мач. Всяка една победа е еднакво важна. При всеки един успех се дават три точки“, каза още Луис Енрике.