Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо заяви, че това е най-силният отбор в историята на клуба.

„Вече имам 700 мача, което са много. Това е дълго време. Доволен съм от това, което успя отборът да постигне през последните години. Доволни сме от напредъка, който демонстрираме. През тези 700 мача, в които съм президент на Атлетико преминах през различни моменти. На нашия стадион съм гледал много големи мачове. Най-специалният за мен е, когато обърнахме Барселона от 0:3 след хеттрика на Ромарио до 4:3. Мачовете срещу Барселона и Байерн от миналия сезон също са много запомнящи се“, коментира Сересо.

„През 2003 година изживяхме един труден етап. След това успяхме да изградих един много добър отбор. Това е най-силният Атлетико в историята на клуба. Един отбор с много силен треньор, което ни кара да се радваме на победите“, добави президентът на Атлетико.

„Флорентино Перес ми е приятел. Двамата се познаваме от много години. Когато печелим ние, съм доволен аз. Когато печелят те, е доволен той.“

„Битката в Ла Лига е много трудна и дълга. Финалът в Шампионската лига е голям успех за нас. През последните години успяхме да спечелим три трофея и всеки един успех ни е много скъп“, каза още Енрике Сересо.