Старши треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че не се интересува от постигнатите постижения от страна на отбора в мача срещу Леванте (2:0) от 23-ия кръг на Примера дивисион. Наставникът обяви, че целта пред отбора е да спечели шампионската титла.

„Подобен тип мачове могат да се превърнат в много опасни. За нас бе много важно, че продължихме да създаваме голови положения, след като успяхме да поведем в резултата. Двубоят бе много труден. Срещнахме големи затруднения да го затворим. Напълно заслужено спечелихме“, коментира Енрике.

„Истината е, че Леванте можеше да изравни резултата още в края на първото полувреме. Въпреки това, смятам, че резултатът е напълно справедлив“, добави треньорът на Барселона.

„След края на сезона ще обърна внимание на подобрените рекорди, сега не ме интересуват. Хубаво. Хубаво е, че съм записал своя мач 100 начело на Барселона, 100 е по-добре от 50. Мен обаче ме интересуват целите на отбора, а целта ни е да спечелим шампионската титла. Много сме доволни, че засега успяваме да задържим първата позиция и продължаваме да сме лидери“, каза още Луис Енрике.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS