Старши треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че Лионел Меси се възстановя добре.

„Виляреал е един много силен отбор. Трябва да бъдем много концентрирани в представянето си в двубоя. Очаквани много труден и в същото време атрактивен мач“, сподели Енрике.

„Имаме футболисти, които могат да играят на различни футболисти. Серхи Роберто е много интелигентен играч. Той се възползва от всяка една възможност, която му се открие. Мисля, че той се представя много силно от началото на сезона“, добави треньорът на Барселона.

„Радвам се, че Денис Суарес играе много редовно. Той заслужава да се завърне в Барселона и да получи още един шанс. Завръщането в Барселона обаче никога не е лесно. При нас играят едни от най-силните футболисти в света“, продължи наставникът на каталунците.

„Винаги анализираме грешките си. Сега се намираме в най-добрия момент от началото на сезона. В защита обаче трябва да подобрим представянето си.“

„Възстановяването на Лионел Меси протича много добре. Трябва да попитате директно Лео как се чувства. Аз не съм говорител на никой.“

„Има много причини за контузиите, които футболистите получават. Разбира се, че важен фактор е и късметът. “

„Нормално е да искам всичките играчи да са здрави и да мога да разчитам на тях.“

„С Меси сме много по-силни, но ние имаме много добър отбор, който и без него направи крачка напред в развитието си през този сезон. Неймар и Суарес вършат много силна работа в атака, но също така се трудят много усилено и в защита“, каза още Луис Енрике.