Треньорът на Валенсия Унаи Емери заяви преди гостуването в неделя на Реал Мадрид, че неговите играчи трябва да излязат уверени на стадион Сантяго Бернабеу и не бива да се плашат от съперника.

За щастие в Ла Лига играят двата най-добри отбора в света и са водени от двамата най-добри треньори в света. Това е привилегия за нашия шампионат, но не и за отборите, които трябва да се изправят срещу тях”, обясни Емери битката в испанското първенство, която на практика е за третото място, тъй като Реал и Барса изглеждат наистина недостижими.

„Реал Мадрид ще бъде на високо ниво в този мач. Те имат велики играчи, но ние искаме да спечелим и въпреки че е нужно да изиграем перфектен мач, трябва да сме амбицирани и да не си позволим да се плашим от противника.”

„Кристиано Роналдо ще играе и никога не съм мислел, че той може да не вземе участие в двубоя. Всеки играч получава удари на тренировки”, коментира наставникът на Валенсия травмата, която Роналдо получи по време на тренировъчно занимание през седмицата.