Централният нападател на Атлетико Мадрид Фернандо Торес беше категоричен, че не възнамерява да обръща каквото и да е внимание на офертите от други отбори. Ел Ниньо, който е юноша на „дюшекчиите“, заяви, че се интересува единствено от възможността да постига успехи с родния си клуб.

По принцип 31-годишният таран се води преостъпен от Милан до края на кампанията, а в последно време се появиха информации, че Атлетико не смята да го задържи. Също така вестник „Марка“ наля още масло в огъня с твърдението, че три клуба от Мейджър Лийг Сокър искат ветерана в редиците си.

„Дали е време да се вслушам в чуждите оферти? Нито е времето, нито се интересувам от тази възможност. Аз искам да остана в Атлетико. Моето бъдеще е да печеля тук, а това е нещо, което все още ми убягва“, каза самият Торес.

„Днес имам невероятен късмет да играя за отбора, в който искам да бъдам. Стремежът ми е де печеля във всеки един мач.“

„От първи януари насам мога да получавам оферти, но не ме интересува дали ще има такива. Очевидно има хора, които разбират ситуацията ми по-добре от самия мен“, добави Ел Ниньо, който наскоро вкара своя гол номер 100 за Атлетико.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS