Джовани Дос Сантос заяви, че не иска да напуска Барселона, въпреки че все още не е е успял да договори новия си контракт с клуба.

„Искам да остана на „Камп Ноу” за много години напред, а и има достатъчно време да се подпише споразумение с шефовете на тима. Убеден съм, че всичко ще бъде наред и въпросът ще бъде разрешен без проблеми”, призна футболистът.

Барселона е тим със страхотни фенове, които подкрепят тима навсякъде. Базата е невероятна. Винаги съм искал да бъда част от клуб, който гони победата във всеки един мач”, сподели още той.

„Това, че съм част от първия отбор, е само една стъпка в моята кариера. Разбира се това е голямо постижение за мен, но всичко за мен тепърва започва. Конкуренти сме с Къркич. Треньорът Рийкард ще избира кой му трябва в зависимост от момента. Разбира се, нищо не пречи да ни пуска и двамата, ние сме различни състезатели”, добави още Джовани.

Роналдиньо е невероятен състезател, който е дал много на Барселона. Не мога да коментирам слуховете по негов адрес, но аз му вярвам, за мен той остава най-добрият футболист в света. Когато той се присъедини към тима, внесе много свежест. Хората забравят това в момента”, завърши Дос Сантос.