Футболистът на Реал Мадрид Анхел ди Мария се яви на редовния брифинг преди двубоя срещу Валенсия за Купата на Краля. Играчът направи интересно изказване, с което пряко обвини съдиите в преднамереност в техните отсъждания.

За пореден път пък на пресконференция преди двубой на „кралете“ не се яви треньорът на тима Жозе Моуриньо. Така се случи и преди мача за Купата срещу Селта Виго, когато пред представителите на медиите застана Чаби Алонсо, както и преди шампионатната среща срещу Осасуна, когато Гонсало Игуаин бе любезен да отговори на всички въпроси на журналистите.

„Не мисля, че това, което ни се случи в последните двубои, ще се отрази на мача срещу Валенсия. Все пак говорим за различни турнири и за различни мачове“, лаконичен бе Ди Мария.

„Аз се раздавам на 100% във всички мачове. Вижда се, че напоследък не играя много, но това са решения на треньора. Аз работя за това да се върна сред титулярите“.

„В доста мачове арбитрите не бяха на ниво, но някои грешки не бяха случайни. Имаше картони, гонени бяха много играчи и това се отрази зле на нас“.

„Роналдо е важен за нас играч. Той прави нещата по най-добрия възможен начин и с това, според мен, си спечели предложение за подновяване на договора. Все пак това е нещо много лично“.

„Не съм говорил с Моуриньо. Нито когато играех, нито сега, когато съм резерва“, завърши Ди Мария.