Бившият нападател на Барселона и настоящ такъв на Атлетико Мадрид Давид Вия коментира, че ако се случи да отбележи гол на Барселона по време на срещите за Супекупата на страната, ще бъде доста по-умерен в радостта си. Както и известно, „дюшекчиите“ ще се изправят срещу тима от „Камп Ноу“ на 22 август в първа среща, а реваншът е на 29 август, като двубоите ще имат особен заряд за Вия, тъй като ще се изправи срещу бившия си клуб.

„Явно е, че има реални шансове да победим Барселона. Още повече всички познават потенциала на Атлетико Мадрид, не само сега, а и последните години. Мисля, че имаме всички шансове да спечелим“, започна Вия.

„За да спечелиш обаче един мач, трябва да направиш всичко по перфектен начин. Аз бях в Барселона цели 3 години и мога да споделя, че това е отбор, който ще ни затрудни много, тъй като там нещата се правят на много високо ниво. Винаги преди такива финали се търси фаворит, ако има такъв – това е отборът на Барселона. Ние трябва да се борим и срещу това“, каза още Вия.

„Надявам се да мога да помогна, отбелязвайки гол. Не съм мислил за това, но аз по принцип винаги празнувам попаденията си. Разбира се, ако се стигне до там, ще бъде доста по-умерена радостта ми“, допълни бившият каталунец.