Десният бек на Барселона Дани Алвеш сподели, че "мрази" света, който заобикаля футбола. Бразилецът е в Япония заедно със своите съотборници, където Барса ще участва на Световното клубно първенство.

В интервю пред O'Globo Алвеш разкри, че е обезверен от всичко останало, което идва с привилегията да бъдеш професионален футболист.

"Мразя това, което заобикаля футбола. Живея в този свят, но не принадлежа към него", заяви Алвеш.

"Има лъжи и други интереси. Имам недостатъци, ако трябва да бъда честен. Понякога мисля, че хората не са готови да слушат и да дискутират истината."

Алвеш коментира и плановете си за след края на състезателната си кариера. "Аз съм луд в добрия смисъл. Луд добър човек. Някой, който взима най-много от живота."

"Почти не гледам телевизия, защото има много лоши новини. Аз давам предимство на живота. Мисля, че да си нормален е малко скучно. Клубът ни дава автомобили и моят винаги е този с най-много цветове. Харесвам такива неща."

"Животът е безплатен. Имам правила, които следвам във футбола, но се чувствам свободен да играя, да създавам. Живея моята лудост", допълни Алвеш.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS