Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне смята, че Антоан Гризман е отговорил по брилянтен начин на нападките на Франк Рибери.

„Гранада е много силен отбор. Наясно съм с характеристиките на треньора. Трябва да сме изключително концентрирани в представянето си през всички 90 минути. Постоянно се опитвам да обясня на играчите ми, че нямаме право на никакви грешки. Трябва да започваме силно във всеки един мач“, коментира аржентинският специалист.

„Виждам, че с всеки изминал ден подобряваме представянето си. Работим усилено с някои футболисти. Коке смятам, че се представя все по-добре, въпреки че от началото на сезона го използвам на една не толкова характерна позиция. За мен е важно всички футболисти да се чувстват важни. Филипе Луис е важен футболист за нашия отбор и съм доволен, защото той се намира в чудесна форма“, добави треньорът на Атлетико Мадрид.

„Не се интересувам от статистиката, защото се намираме все още в началото на сезона. Отборите все още не се намират в най-добрата си форма, има някои нови треньори, но сега сме концентрирани върху мача срещу Гранада. Това е срещата, която ни интересува.“

„Разбрах жребия за купата. Има още време до този мач. Купата ни интересува много.“

„Гризман има отлични идеи. Знае, че трябва да продължава да се развива. Не мисля, че върху него има огромно напрежение. Не се притеснявам от нешо подобно. Не мога да следя за всички мнения относно него. Мисля, че Гризман намери най-добрия начин, по който да отговори на Франк Рибери. Отговорът му бе брилянтен. Аз няма какво повече да кажа“, завърши Диего Симеоне.