Украинският бранител на Барселона Дмитро Чигрински все още не може да си намери мястото или по-точно дом. Защитникът на испанския шампион, който се присъедини към каталунците през август месец, все още живее на хотел. Дмитро и неговият по-голям брат, който е и негов агент, продължават пети месец поред на обитават две стаи в Princesa Sofia.

Изглежда причината за това се крие в самия футболист, който има сериозни претенции. Всички варианти, които му били предложени досега не го устройвали. Къщите били или прекалено далеч, или били прекалено големи, за което трябвало да наемат три чистачки, или пък цената била прекалено висока.

Поради тази причина майката на защитника все още не го е посещавала в Барселона. Освен това напрегнатият график на сина й, не позволява на Чигрински да обърне внимание на майка си, ако тя пристигне в Барселона.

Кратката ваканция около Коледните празници защитникът прекарал в Тайланд, където вече няколко години поред почива. На 1 януари той отново бил на разположение на Хосеп Гуардиола.

Украинецът, който бе закупен за 25 милиона евро, все още се бори за мястото си в състава на Барселона.