Футболистът на Реал Мадрид Хавиер Ернандес заяви, че към настоящия момент не мисли за бъдещето, а само се наслаждава на момента.

„Преди три месеца преминах през тежък етап, а тогава се намеси моята фамилия. Те ми помогнаха, защото ми вярваха. Когато се съмнявах в себе си, в собствените си възможности, тогава те ми вдъхнаха вяра. Смятам, че най-важното в живота на един човек е да се превърне с добро същество, да не наранява другите и да работи самоотвержено“, започна Чичарито.

„Моят статут в съблекалнята не се е променил и затова съм благодарен на моите съотборници. Те винаги са ме третирали като част от колектива“.

„Логично е публиката на „Бернабеу“ да е взискателна. Много е трудно да спечелиш място тук. Всичко обаче е в моите ръце. Става дума за работа, за стратегия, за действия“, добави Ернандес.

Колкото до това какво очаква от бъдещето си, с оглед на това, че е собственост на Манчестър Юнайтед, а в Реал играе като преотстъпен, Ернандес каза: „Клаузите в моя контракт са работа на представителя ми. В момента аз не мисля за бъдещето си, а само се наслаждавам на момента“.