Ден, след като си позволи да коментира трансфера си от Челси в Севиля, Халид Буларуз сподели, че е много щастлив с новия си живот в Испания.

Вчера защитникът се закани, че ще покаже на Жозе Моуриньо огромната грешка, която наставникът е допуснал, давайки го под наем на андалусийците. „Моята цел е да покажа на Моуриньо какво мога, както и да разбере, че не е бил прав с решението да ме даде под наем. Аз съм много амбициозен и искам да спечеля максимум трофеи през следващия сезон”, заяви бранителят.

„Този град е много красив. Качеството на състава е отлично. Всички футболисти са приятелски настроени към мен и тренираме чудесно заедно”, разказа Буларуз.

„Не мисля, че разликите между Челси и Севиля са кой знае колко големи. Но все пак Челси си е Челси. „Сините” играят футбол, като залагат на дълги пасове, докато в Испания е точно обратното”, коментира бившият футболист на Хамбургер.

„Мачът с Реал Мадрид е много далече, но аз бих се радвал да играя срещу такъв велик отбор. Всъщност нямам търпение това да стане. Ако не получа тази възможност, ще трябва да започна да се трудя още повече”, заяви Буларуз.