След като само преди няколко дни парафира официално с Барселона, Ариедо Брайда вече върши активно своята работа. Специалистът е набелязал трима играчи от Серия А. Касае се за нападатели, а новината разкрива Mundo deportivo.

Става дума за 23-годишния Симеоне Дзадза, който играе в Сасуоло. Той е висок 187 сантиметра и има контракт с тима до 2019-а година. В списъка с избраниците на бившия шеф на Милан влиза още Бабакар. Сенегалецът защитава цветовете на Фиорентина, а договорът му е до 2016-а година. 21-годишният футболист е висок 185 сантиметра, а цената му е 7 милиона евро.

Третият, който е „хванал окото“ на Брайда, е Доменико Берарди. Той играе като ляво крило и е на 20 години. Играе като преотстъпен от Ювентус в Сасуоло. Договорът му е до 2019-а година, а поставената му цена се равнява на 15 милиона евро.

Mundo deportivo казва още в материала си, че Брайда е следил изявите на въпросните футболисти и по време на двубоя между Сасуоло и Фиорентина, който завърши с успех за „виолетовите“ с 3:1.