Късно снощи, съставът на Валенсия намери своето място на полуфиналите за Купата на краля. „Прилепите“ се наложиха над Кадис с  2:1 у дома и зарадваха своите фенове, които бяха изпълнили трибуните на „Местая“.

Наставникът на тима Хосе Бордалас също не скри своето вълнение от класирането на неговия отбор сред най-добрите 4 в надпреварата. Той не пропусна да благодари на играчите за раздаването и поздрави привържениците за страхотната атмосфера по време на целия двубой.

„Беше много важно да спечелим и да продължим за купата. Валенсия заслужава да е на полуфинал, защото това е голям клуб. Поздравявам всички с този успех. Всички имат своя голям принос, а момчетата се раздадоха истински и показаха колко силно желаеха победата. Благодаря и на нашите фенове, които създадоха невероятна атмосфера по трибуните и не спряха да ни подкрепят. Само обединени можем да вървим напред и да продължим да пишем история. Радвам се, че успях да изведа Валенсия до полуфиналите, ние разбира се не спираме дотук и продължаваме да мечтаем смело и да се борим“, сподели щастливият Бордалас.