Новото попълнение на Милан Боян Къркич нападна бившия си клуб Барселона, като заяви, че каталунският гранд е трябвало да се отнесе по-добре към Златан Ибрахимович по време на престоя му там.

Шведският национал изкара едва един сезон на „Камп Ноу“ - между 2009 и 2010 година, преди да бъде пратен под наем в Милан. 22-годишният Къркич сподели подобна съдба, след като няколко сезона не успя да се наложи в първия състав и бе изпратен в Рома под наем за 2 години.

„Мисля, че Ибрахимович заслужаваше по-различно отношение от Барселона“, сподели испанецът със сръбски корени. „Той е страхотен играч с голямо сърце.“

„Франк Рийкард имаше пълно доверие в мен. Беше трудна година след напускането му, но той бе уникален човек. Имах добри взаимоотношения, такива, каквито не съм имал с никой друг“, разказа Къркич.

„След всичко, което е спечелил, смятам, че Пеп Гуардиола е най-великият треньор в света. Меси? Поддържаме връзка, но откакто преминах в Милан, не ми се е обаждал“, добави Боян, който е четвърти братовчед на Лионел Меси по майчина линия.