Бившият бодигард на Лионел Меси, Даниел Рохо разкри, че доста често в Барселона са използвали услугите му, за да прибира от нощни заведения футболисти, които са прекалявали с пиенето.

Рохо, който е получавал сериозно възнаграждение за свършената работа в Барселона споделя, че има запомнящи се случки и с бившия треньор на каталунците Франк Рийкард.

„Започнах работа в Барселона през 2006 година, когато Франк Рийкард бе треньор на отбора. От клуба ме изпращаха да прибирам от нощните заведения играчите, които се отпускаха, пиеха повече и не бяха в състояние да карат“, коментира Рохо пред „Gazzetta dello Sport“.

„Една вечер трябваше да прибера един футболист на Барселона от едно заведение. Когато отидох, той ми каза, че две сестри са му правили орална любов във ВИП-зоната на заведението, но са го снимали. Той ме помоли да намеря човека, който го е снимал и да изтрия снимките от мобилния му телефон“, разказа бившият бодигард на Меси.

„Когато обядвах с Меси, той сядаше до мен и слушаше моите истории. Лео рядко споделяше с мен. Той продължава да е скормно дете, което само тренира и се забавлява на терена“, каза още Даниел Рохо.