Старши треньорът на Тотнъм Хуанде Рамос рискува много с напускането на Севиля и преместването си в Англия. Специалистът остави зад себе си малко приятели и доста врагове. Дори бившият агент на Рамос, Алваро Торес, се надигна срещу някогашния си клиент. Определено има основания за това, тъй като Рамос сключи сделката сам, и остави агента си без стотинка комисионна.

Торес увери медиите в Испания, че за последно е разговарял с наставника, когато той е бил още начело на Севиля и оттогава не е влизал във връзка с него.

Агентът не спести нищо на Рамос. „Той ме остави в пълно неведение, да се осведомявам от пресата, без да ми даде каквото и да било обяснение. Хуанде Рамос е много добър треньор, но много лош човек, и ще му кажа това в очите, когато се срещнем,” заяви Торес. Той разкри още, че е бил с Хуанде по време на рекламна презентация в Мадрид, и треньорът не му е казал и дума, а часове след това е подписал с Тотнъм.

Алваро Торес обяви, че е дал случая на адвокатите си и очаква развитие. „Нито ми се е обаждал, нито искам да говоря с него. Следващият път, когато се видим, сигурно ще е в съда,” добави агентът.

Торес не спря дотук, като сподели, че Рамос е предрекъл спада във формата на Севиля и затова е пожелал да си тръгне. „Хуанде ми каза, че Севиля ще тръгне надолу и няма да може да поддържа нивото от предишните години, затова иска да напусне преди това да се случи. Каза ми, че отборът никога няма да може да повтори успехите си през настоящата ера и той иска да е далеч, когато клубът започне да се променя към по-лошо,” скандализира допълнително случая Торес.