Съставът на Бетис отново ще играе в европейските клубни турнири. Това ще бъде четвърто поредно участие в Европа за футболистите на Мануел Пелегрини, които ще се опитат да оставят своята следа в Лигата на конференциите през новата кампания.

Бившият защитник на Барселона Марк Бартра, също сподели, че тимът от Севиля има изключително високи амбиции за новия сезон и в отбора ще направят всичко възможно, за да зарадват феновете.

„Доволен съм, че отново намерихме място в Европа, тъй като това бе много важно за нас. Независимо, че ще играем в Лигата на конференциите, със сигурност ще търсим силно представяне и добър резултат в надпреварата. Всички сме щастливи, че ще можем да играем европейски мачове, защото тези срещи носят нещо различно и хората ще могат да се насладят на качествени сблъсъци. Последните 6 месеца не бяха лесни за мен, това да бъдеш извън терена и да не можеш да помогнеш на съотборниците си, наистина е доста тежко, но изобщо не е случайно, че удължих договора си до 2025 година, защото имам много високи цели, които съм си поставил“, каза защитникът.

„Амбициите на ръководството са сериозни и желаем да се развиваме като клуб и да търсим още по-добри резултати в бъдеще. Сигурен съм, че имаме силите да се борим за участие в Шампионска лига, а дори и да достигнем до Лига Европа, смятам, че всички в клуба ще бъдат доволни. Това е целта ни за следващия сезон, да бъдем по-напред отколкото тази година, и да не играем в Лигата на конференциите, а най-малкото, да сме част от Лига Европа през сезон 2025/26“, каза Бартра.